Снимка: Булфото, архивОт днес започва преброяването и по домовете. Това ще

...
Снимка: Булфото, архивОт днес започва преброяването и по домовете. Това ще
Коментари Харесай

От днес преброителите тръгват по домовете

Снимка: Булфото, списък

От през днешния ден стартира преброяването и по домовете. Това ще става от 8 часа сутринта до 20 часа вечерта до 3 октомври. Преброителите ще съблюдават всички ограничения за сигурност в изискванията на пандемия. Успоредно с това можем да се преброим и онлайн. Срокът за това беше продължен до 30 септември, оповестява " Нова ".

Преброителите ще посещават домовете на хората всеки ден от 18 септември до 3 октомври, в това число през уикендите и празничните дни. Задачата им е да опишат всички жилищни здания, необитаваните жилища и да преброят семействата, които не са се преброили онлайн или не имат намерение да го създадат до 30 септември.

А по отношение на тези, които към този момент са се преброили отдалечено - преброителите ще разполагат с неповторимите им кодове, само че въпреки всичко от Национален статистически институт поучават хората да пазят неповторимите си номера.

Електронното броене ще продължи до 30 септември. Удължаването на периода не трансформира графиците на преброителите.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР